Fuldstændig fotorealistisk 3D

Man skal vist vide det for at se det. Prøv at tjekke denne fantastisk flotte og gennemførte, computeranimerede film om arkitektur og kameraer. Det er meget pudsigt, at noget af der gør filmen mere realistisk, er ved at mime nogle af de begrænsninger der er ved almindelige kameraer, såsom uskarphed og små uperfektheder.

Filmen er lavet af Alex Roman, som jeg faktisk har nævnt tidligere her på bloggen. Hvis du, ligesom jeg, tvivlede på at filmen er lavet i CG, så kan du se lidt om hvordan det hele blev til her.

[Via: Petapixel]


1 kommentar

  1. Med hensyn til realisme, 3D og animationer, så er det det som gør film fra Pixar så overvældende flotte. De bruger også rigtig meget energi på at give deres renderinger det menneskelige udtryk, nemlig i form af “uperfektheder”, fx ved at mime et håndholdt kamera.

    Ovenstående video er flot lavet, men ellers rimelig uinteressant.

Skriv din kommentar